Hírek


Gabonát szállító kamion égett az M1-es autópályán
2017. szeptember 12. 13:22
Kigyulladt egy gabonát szállító kamion az M1-es autópálya 26-os kilométerénél, villanyoszlopnak ütközött egy kisteherautó Pomázon, két kisbusz ütközött össze az M0-ás autóút 7-es kilométerénél, útról lesodródott és az árokba hajtott egy gépkocsi a 4-es főút 29-es kilométerénél.

Kigyulladt egy gabonát szállító kamion hétfőre virradóra az M1-es autópálya 26-os kilométerénél, Páty közelében. A teherautóban egyedül a sofőr utazott, aki súlyos égési és füstmérgezést szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A törökbálinti, érdi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felforrósodott fém alkatrészeket.(foto: PMKI Törökbálint Őrs)

Villanyoszlopnak ütközött egy kisteherautó hétfő reggel Pomázon, a Mártírok útján. Az ütközés következtében a beton oszlop eltört, személyi sérülés nem történt. A pomázi önkormányzati és a szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd az elektromos művek kiérkezéséig biztosították a helyszínt. A szolgáltató az eltört oszlop cseréjéről gondoskodott, a javítás ideje alatt harminchárom háztartásban szünetelt az áramszolgáltatás.

Két kisbusz ütközött össze hétfő éjszaka az M0-ás autóút 7-es kilométerénél, Törökbálint közelében. Az ütközés következtében az egyik mikrobusz az oldalára borult. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak, személyi sérülés nem történt. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járműveket, a kifolyt üzemanyagot, olajat felitatták, majd biztosították a helyszínt.

Útról lesodródott és az árokba hajtott egy gépkocsi keddre virradóra a 4-es főút 29-es kilométerénél, Üllő közelében. Az autóban hárman utaztak, ők önerejükből, sérülések nélkül elhagyták a járművet. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsot, majd biztosították a helyszínt.(foto: PMKI Monor HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Gabonát szállító kamion égett az M1-es autópályán Gabonát szállító kamion égett az M1-es autópályán Gabonát szállító kamion égett az M1-es autópályán
>>> További képek a galériában <<<