Hírek


Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi
2017. szeptember 11. 13:59
Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó a 405-ös főút 8-as kilométerénél, személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött Kismaroson, építkezés állványzatáról a pinceszintre zuhant egy ember Budakalászon, két beállásos, hetven négyzetméteres garázs, a benne parkoló két gépkocsival együtt kapott lángra Vecsésen, vaddisznó csordának ütközött egy személyautó a 311-es út 19-es kilométerénél, teljes egészében égett egy tizenöt négyzetméteres faház Monorierdő külterületén.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó vasárnap délben a 405-ös főút 8-as kilométerénél, Nyáregyháza közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki időben, sérülések nélkül elhagyta az égő autót. A monori hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felforrósodott fém alkatrészeket.(foto: PMKI Monor HTP)

Személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött vasárnap délután Kismaroson, a Szokolyai úton. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az oszlop eltört és az autóra zuhant. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd biztosították a helyszínt az áramszolgáltató kiérkezéséig. A szolgáltató szakemberei a kitört oszlop cseréjéről gondoskodtak, a javítás ideje alatt közel száz háztartásban szünetelt az áramszolgáltatás.(foto: PMKI Vác HTP)

Építkezés állványzatáról a pinceszintre zuhant egy ember vasárnap délután Budakalászon, a Damjanich utcában. Közel három métert zuhanó férfi súlyos sérüléseket szenvedett, a mentőszolgálat a kiemeléséhez kért segítséget a katasztrófavédelemtől. A szentendrei hivatásos és a pomázi önkormányzati tűzoltók gerinchordágy és kötelek segítségével a bajbajutott embert a pincéből kiemelték, a mentőknek átadták.

Két beállásos, hetven négyzetméteres garázs, a benne parkoló két gépkocsival együtt kapott lángra vasárnap éjszaka Vecsésen, az Előd utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület és az autók már teljes terjedelmükben égtek.  A fővárosi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését, személyi sérülés nem történt.

Vaddisznó csordának ütközött egy személyautó vasárnap éjszaka a 311-es út 19-es kilométerénél, Tápiószőlős közelében. A gépkocsiban ketten utaztak, egyikük könnyű sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(foto: PMKI Cegléd HTP)

Teljes egészében égett egy tizenöt négyzetméteres faház hétfőre virradóra Monorierdő külterületén. A házban nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt. A monori hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az épület romjait.(foto: PMKI Monor HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi
>>> További képek a galériában <<<