Hírek


Gázvezetékbe vágtak Szentendrén
2017. szeptember 10. 08:55
Árokba hajtott, majd egy betonelemnek csapódott egy személygépkocsi Maglódon, munkavégzés közben kéziszerszámmal a munkagödörben lévő gázvezetékbe vágtak Szentendrén, útról lesodródott és a vadhálónak csapódott egy gépkocsi az M3-as autópálya 18-as kilométerénél.

Árokba hajtott, majd egy betonelemnek csapódott egy személygépkocsi szombatra virradóra Maglódon, a Fő utcában. A monori hivatásos és a gyömrői önkéntes tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták az autót, majd biztosították a helyszínt. A tűzoltók kiérkezése előtt a mentők egy embert súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak.(foto: PMKI Monor HTP)

Munkavégzés közben kéziszerszámmal a munkagödörben lévő gázvezetékbe vágtak szombat délelőtt Szentendrén, a Fürj utcában. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz, ezért a szentendrei hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a vezetéket összeszorították, csökkentve ezzel a gáz kiáramlását, valamint a szolgáltató kiérkezéséig egy vízsugár segítségével biztosították a helyszínt. A gázművek szakemberei a sérült vezetéket kiszakaszolták, majd gondoskodtak a javításáról.(foto: PMKI Szentendre HTP)

Útról lesodródott és a vadhálónak csapódott egy gépkocsi szombat késő délutáni órákban az M3-as autópálya 18-as kilométerénél, Mogyoród közelében. A személyautóban három felnőtt és egy gyermek utazott, közülük egy felnőtt személy súlyos sérüléseket szenvedett és a roncsba szorult. A beszorult embert a gödöllői hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították a járműből, majd biztosították a helyszínt.(foto: PMKI Gödöllő HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Gázvezetékbe vágtak Szentendrén Gázvezetékbe vágtak Szentendrén Gázvezetékbe vágtak Szentendrén
>>> További képek a galériában <<<