Hírek


Árokba csapódott egy gépkocsi Gödöllőn
2017. szeptember 09. 13:13
Útról lesodródott, árokba csapódott egy személygépkocsi Gödöllőn, kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy húsz négyzetméteres fából készült melléképület Erdőkertesen, teljes egészében égett egy személyautó Bugyi és Taksony települések között.

Útról lesodródott, árokba csapódott egy személygépkocsi péntek kora délután Gödöllőn, a Szabadság úton. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A gödöllői hivatásos tűzoltók a mentők segítségével a sérült embert a roncsból kiemelték, a helyszíni ellátást követően a mentőszolgálat szakemberei kórházba szállították.(foto: PMKI Gödöllő HTP)

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy húsz négyzetméteres fából készült melléképület péntek délután Erdőkertesen, az Arany János utcában. A gödöllői, aszódi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. A tűzoltás ideje alatt egy gázpalackot a tűzoltóegységek az égő épületből kihoztak, a hűtéséről gondoskodtak. A tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos a lángok oltását megkezdte, eközben kisebb égési sérüléseket szenvedett, a mentők helyszínen ellátták, kórházi kezelést nem igényelt.(foto: PMKI Gödöllő HTP)

Teljes egészében égett egy személyautó péntek este Bugyi és Taksony települések között. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki időben sérülések nélkül elhagyta az égő járművet. A délegyházi önkéntes és a dabasi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.


 

Kapcsolódó képek:

Árokba csapódott egy gépkocsi Gödöllőn Árokba csapódott egy gépkocsi Gödöllőn Árokba csapódott egy gépkocsi Gödöllőn
>>> További képek a galériában <<<