Hírek


Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M7-es autópályán
2017. szeptember 08. 10:59
Szalagkorlátnak ütközött, a tetején többször megpördült, majd a kerekein állt meg egy személyautó az M7-es autópálya 24-es kilométerénél, kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy tizenhat négyzetméteres melléképület Maglódon, útról lesodródott, az árkon keresztül a töltés oldalába csapódott és felborult egy személyautó az M5-ös autópálya 63-as kilométerénél, teljes terjedelmében égett egy kisteherautó Fóton.

Szalagkorlátnak ütközött, a tetején többször megpördült, majd a kerekein állt meg egy személyautó csütörtök délután az M7-es autópálya 24-es kilométerénél, Tárnok közelében. A gépkocsiban ketten utaztak, könnyebb sérüléseket szenvedtek. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a kifolyt olajat felitatták, majd biztosították a helyszínt.(foto: PMKI Érd HTP)

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy tizenhat négyzetméteres melléképület csütörtök éjszaka Maglódon, az Árpád vezérutcában. A monori hivatásos és a gyömrői önkéntes tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a leégett épületet. A tűz további épületekre nem terjedt át, személyi sérülés nem történt.(foto: PMKI Monor HTP)

Útról lesodródott, az árkon keresztül a töltés oldalába csapódott és felborult egy személyautó péntekre virradóra az M5-ös autópálya 63-as kilométerénél, Pusztavacs közelében. A tűzoltók kiérkezésekor az autóban nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd a kerekeire állították a felborult járművet.

Teljes terjedelmében égett egy kisteherautó péntek hajnalban Fóton, az Öreghegyi utcában, egy telephely udvarán. A fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.


 

Kapcsolódó képek:

Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M7-es autópályán Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M7-es autópályán Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M7-es autópályán
>>> További képek a galériában <<<