Hírek


Kisbusz ütközött össze személyautóval a 3-as főúton
2017. szeptember 06. 13:20
Személygépkocsi motorkerékpárral ütközött össze Szigetszentmiklóson, kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze a 3-as főúton, útról lesodródott és az út menti szántóföldre hajtott egy személyautó a 6-os főút 32-es kilométerénél, két villanyoszlopnak is nekiütközött egy terepjáró Vasadon,

Személygépkocsi motorkerékpárral ütközött össze kedd kora reggeli órákban Szigetszentmiklóson, a II. Rákóczi Ferenc utca és az M0-ás autóút kereszteződésében. A balesetben a motoros súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(foto: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze kedd reggel a 3-as főúton, Domony közelében. A buszban tizennégyen utaztak, közülük hárman könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat, majd biztosították a helyszínt.(foto: PMKI Gödöllő HTP)

Útról lesodródott és az út menti szántóföldre hajtott egy személyautó kedd este a 6-os főút 32-es kilométerénél, Ercsi közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Két villanyoszlopnak is nekiütközött egy terepjáró kedd éjszaka Vasadon, a Szabadság úton. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban a két oszlop kitört, ezért ötven háztartásban szünetelt az áramszolgáltatás. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a szolgáltató kiérkezéséig biztosították a helyszínt.(foto: PMKI Monor HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Kisbusz ütközött össze személyautóval a 3-as főúton Kisbusz ütközött össze személyautóval a 3-as főúton Kisbusz ütközött össze személyautóval a 3-as főúton
>>> További képek a galériában <<<