Hírek


Pest megyei tűzoltók is leküzdötték a közel ötven méter magasságot
2017. július 17. 11:45
Első alkalommal kerül megrendezésre Zalaegerszegen a Restart fesztivál. A négy napos rendezvény a sportolás és az egészséges életmód népszerűsítését tűzte ki céljául. A sportrendezvényen több korosztályban a Pest megyei tűzoltók is képviseltették magukat.

A nulladik napon, csütörtökön a tűzoltóké volt a főszerep. Extrém Tévé Torony futáson mérettethették meg magukat a hivatásos, az önkormányzati és az önkéntes tűzoltók. Az indulók védőfelszerelésben, álarcban és oxigénpalackkal a hátukon kellett teljesíteniük a versenyt, amely egy nehezített akadálypályával indul, ezt követően kellett a torony negyvennyolc méter magasan található kilátószintjére felfutniuk.

Gyulai Zsolt tű. őrmester, Muzsik Sándor tű. hadnagy, Varga Dániel tű. őrnagy és Lipták János tű. főhadnagy a 18 és 29 év közötti korosztályban mérettették meg magukat, Tóth Attila tű. főtörzsőrmester a 35-39 évesek között harmadik helyezést ért el, valamint Fontányi Zsolt tű. őrnagy. a 45+-os korcsoportban másodikként ért célba.

Gratulálunk teljesítményükhöz.

Foto: Farkas Eszter tű.ftörm Zala MKI, Szörcsök Szilárd tű. ftörm. Nagykanizsa HTP

 

 

Kapcsolódó képek:

Pest megyei tűzoltók is leküzdötték a közel ötven méter magasságot Pest megyei tűzoltók is leküzdötték a közel ötven méter magasságot Pest megyei tűzoltók is leküzdötték a közel ötven méter magasságot
>>> További képek a galériában <<<