Hírek


Kiránduló mentése Solymáron
2017. július 17. 11:21
Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy garázs Dunakeszin, két személygépkocsi ütközött össze Taksonynál, a Rukkel-tónál, útról lesodródva az árokba borult egy személyautó az M5-ös autópálya 40-es kilométerénél, kirándulás közben egy ember meredek domboldalról lezuhant Solymáron, fürdőzés közben elmerült egy férfi a Dunában Százhalombattán.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy tizennégy négyzetméteres garázs vasárnap délelőtt Dunakeszin, a Katona József utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt az épületben két gázpalack felrobbant, személyi sérülés nem történt. A fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a kiégett épületet.

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délben Taksonynál, a Rukkel-tónál. Az ütközés következtében az egyik autó egy fát is kidöntött, személyi sérülés nem történt. A kidőlt fa és az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók áramtalanították a roncsokat, a kidőlt fát összedarabolták, ezzel megszüntették a forgalmi akadályt.

Útról lesodródva az árokba borult egy személyautó vasárnap délután az M5-ös autópálya 40-es kilométerénél, Kakucs közelében. A gépkocsiban hárman utaztak, akik önerejükből kiszálltak az autóból, ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították. A dabasi hivatásos tűzoltók kerekeire állították, majd áramtalanították a személygépkocsit.

Kirándulás közben egy ember meredek domboldalról lezuhant vasárnap délután Solymáron, a Mészégető utca közelében. A tíz métert zuhanó nő súlyos sérüléseket szenvedett, a lehozatalában segédkeztek a tűzoltóegységek. A solymári önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók hordágyon, kötéltechnika segítségével a megsérült személyt lementették, a mentő helikopterig elvitték. (Foto: Solymár ÖTE)

Fürdőzés közben elmerült egy férfi a Dunában vasárnap délután Százhalombattán, a Fogoly utca végén. Az érdi hivatásos tűzoltók a helyi polgárőrök csónakjával átvizsgálták az érintett vízszakaszt, valamint több száz méter hosszan a partszakaszt is. A kereséshez a fővárosi búvárszolgálat is becsatlakozott, akik a vízben az elmerült embert megtalálták, a partra kivitték. A Dunából kihozott férfi életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen elhunyt. (Foto: PMKI Érd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Kiránduló mentése Solymáron Kiránduló mentése Solymáron Kiránduló mentése Solymáron
>>> További képek a galériában <<<