Hírek


Szántóföldre csapódott egy gépkocsi Pilis közelében
2017. július 16. 09:45
Útról lesodródott és a szántóföldre csapódott, majd felborult egy személygépkocsi a 405-ös főúton, villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Újhartyánban, villám csapott egy egyszintes családi ház tetőszerkezetébe Ecseren, Kigyulladt egy hetven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Dunaharasztiban.

Útról lesodródott és a szántóföldre csapódott, majd felborult egy személygépkocsi a 405-ös főúton, Pilis közelében, szombat délután.. A felborult autó füstölni kezdett, amit a helyszínen tartózkodók egy porral oltóval megszüntettek. A monori hivatásos tűzoltók kerekeire állították, áramtalanították, átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították.(foto: PMKI Monor HTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi szombat este Újhartyánban, a Fő utcában. Az autóban ketten utaztak, mindketten könnyebb sérüléseket szenvedtek. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd biztosították a helyszínt. Az ütközés következtében a beton oszlop kitört, a cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.

Villám csapott egy egyszintes családi ház tetőszerkezetébe szombat este Ecseren, az Andrássy utcában. A villámcsapás következtében a ház klímaberendezése és a mosógép kigyulladt, ennek a tüze átterjedt a fürdőszobára is. A fővárosi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd szellőztették át a füsttel telítődött helyiségeket.

Kigyulladt egy hetven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete szombat este Dunaharasztiban, a Király utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tető több mint fele égett, valamint a tűz átterjedt a ház lakórészére is. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. A tűz keletkezésekor az ingatlanban két felnőtt és három gyerek tartózkodott, akik időben, sérülések nélkül elhagyták az égő házat. Az épület lakhatatlanná vált, a benne élők ismerősökhöz költöztek, így lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.(foto: PMKI Szigetszentmiklós HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Szántóföldre csapódott egy gépkocsi Pilis közelében Szántóföldre csapódott egy gépkocsi Pilis közelében Szántóföldre csapódott egy gépkocsi Pilis közelében
>>> További képek a galériában <<<