Hírek


Oldalára borult egy autóbusz Ceglédnél
2017. július 15. 10:29
Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy építés alatt lévő százhúsz négyzetméteres épület tetőszerkezete Dobogókőn, személygépkocsi ütközött össze egy motorkerékpárral Monoron, oldalára borult egy munkásokat szállító autóbusz Ceglédnél, egy furgon és egy személyautó ütközött össze Kiskunlacházán.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy építés alatt lévő százhúsz négyzetméteres épület tetőszerkezete péntekre virradóra Dobogókőn, a Napsugár utcában. Az égő házban nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt. A pomázi önkormányzati és a szentendrei hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az ingatlant.(foto: PMKI Szentendre HTP)

Személygépkocsi ütközött össze egy motorkerékpárral péntek délelőtt Monoron, a Kossuth Lajos utca és a Jósika út kereszteződésében. Az ütközés következtében a motoros súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, megszüntették az üzemanyagfolyást, majd biztosították a helyszínt.(foto: PMKI Monor HTP)

Oldalára borult egy munkásokat szállító autóbusz péntek délután a 311-es és a 4-es főutak találkozásánál, egy körforgalomban, Cegléd közelében. A buszon huszonhárman utaztak, közülük ketten súlyosan, tizennégyen könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították. A ceglédi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, átvizsgálták, segédkeztek a sérültek mozgatásában, majd biztosították a helyszínt.(foto: PMKI Cegléd HTP)

Egy furgon és egy személyautó ütközött össze péntek délután Kiskunlacházán, a Dózsa György úton. A balesetben a furgon az oldalára borult, a sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett. A ráckevei önkormányzati és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, megszüntették az üzemanyagfolyást, majd a helyszínelést követően kerekeire állították a felborult gépkocsit.(foto: Ráckeve ÖTP)


 

Kapcsolódó képek:

Oldalára borult egy autóbusz Ceglédnél Oldalára borult egy autóbusz Ceglédnél Oldalára borult egy autóbusz Ceglédnél
>>> További képek a galériában <<<