Hírek


Kigyulladt egy autóbusz az M7-es autópályán
2017. július 14. 10:21
Kigyulladt egy menetrend szerint közlekedő csuklós autóbusz az M7-es autópályán, nyolc autó ütközött össze az M0-ás autóút 21-es kilométerénél, kisbusz ütközött össze egy traktorral Abony közelében, a 40-es főúton, árokba hajtott, majd kigyulladt egy személygépkocsi Szigetszentmiklóson.

Kigyulladt egy menetrend szerint közlekedő csuklós autóbusz csütörtök reggel az M7-es autópályán, Budaörs közelében, Budapest irányában. A buszon közel ötven ember utazott, akik időben, sérülések nélkül elhagyták az égő járművet. A tűzoltók kiérkezése előtt a sofőr több porral oltóval megkezdte a tűz oltását. A törökbálinti, érdi hivatásos és a budaörsi önkéntes tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket. Az autóbusz teljesen kiégett, az elszállításáról, valamint az utasok tovább utaztatásáról a szolgáltató gondoskodott. (Foto: PMKI Törökbálint Őrs és KMSZ)

Nyolc autó ütközött össze csütörtök délután az M0-ás autóút 21-es kilométerénél, Szigetszentmiklós közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt torlódás alakult ki az érintett autóút szakaszán.

Kisbusz ütközött össze egy traktorral csütörtök délután Abony közelében, a 40-es főúton. A buszban kilenc ember utazott, közülük ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (Foto: PMKI Cegléd HTP)

Árokba hajtott, majd kigyulladt egy személygépkocsi csütörtök este Szigetszentmiklóson, a Petőfi utcában. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki nem szenvedett sérüléseket. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a forró fém alkatrészeket. (Foto: PMKI Szigetszentmiklós HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Kigyulladt egy autóbusz az M7-es autópályán Kigyulladt egy autóbusz az M7-es autópályán Kigyulladt egy autóbusz az M7-es autópályán
>>> További képek a galériában <<<