Hírek


Villanyoszlopnak ütközött egy autóbusz Gödöllőn
2017. július 12. 13:46
Villanyoszlopnak ütközött egy autóbusz Gödöllőn, két személygépkocsi ütközött össze Szigetszentmiklóson, gépkocsik ütköztek össze Budaörsön.

Villanyoszlopnak ütközött egy autóbusz kedd délután Gödöllőn, az Állomás téren. A buszon utas nem tartózkodott, személyi sérülés nem történt, azonban az oszlop veszélyesen megdőlt. A gödöllői hivatásos tűzoltók a járművet átvizsgálták, majd az elektromos művek kiérkezéséig biztosította a helyszínt, akik gondoskodtak a kitört oszlop cseréjéről. (Foto: PMKI Gödöllő HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze kedd délután Szigetszentmiklóson, a Skála és a II. Rákóczi Ferenc utcák kereszteződésében. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták az autókat, majd biztosították a helyszínt.

Gépkocsik ütköztek össze kedd délután Budaörsön, a Légimentő úton. A budaörsi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, a kifolyt olajat felitatták, majd biztosították a helyszínt. Az autókban csak a sofőrök utaztak, egyikük súlyos, míg a másik ember könnyű sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. (Foto: Budaörs ÖTE)


 

Kapcsolódó információk: