Hírek


Súlyos baleset a 441-es úton
2017. július 11. 09:32
Teherautó, személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze a 441-es út, 22-es kilométerénél, szalagkorlátot átszakítva az út menti füves részre csapódott egy autóbusz az M3-as autópálya 41-es kilométerénél, kigyulladt egy hatvan négyzetméteres melléképület tetőszerkezete Pilisen, útról letérve a vadhálót átszakítva felborult egy kisbusz az M3-as autópálya 41-es kilométerénél.

Teherautó, személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze hétfő kora reggel a 441-es út, 22-es kilométerénél, Nagykőrös közelében. A balesetben tizenheten szenvedtek kisebb-nagyobb sérüléseket, őket a mentők a súlyossági fokuk szerint helikopterekkel, illetve mentőautókkal szállították kórházba. A nagykőrösi önkormányzati és a ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, segédkeztek a sérültek mozgatásában, valamint biztosították a helyszínt. (Foto: PMKI Cegléd HTP)

Szalagkorlátot átszakítva az út menti füves részre csapódott egy autóbusz hétfő kora reggeli órákban az M3-as autópálya 41-es kilométerénél, Bag közelében. A buszban összesen negyvenen utaztak, közülük huszonketten szenvedtek sérüléseket, őket a mentők kórházba szállították. Az aszódi, gödöllői, hatvani hivatásos tűzoltók a járművet és annak közvetlen környezetét átvizsgálták, segédkeztek a sérült emberek mozgatásában, majd biztosították a helyszínt. A nem sérült utasok elszállításáról és az összetört autóbusz kiemeléséről a szolgáltató gondoskodott. A műszaki mentés ideje alatt jelentős torlódás alakult ki az érintett pályaszakaszon Budapest irányába. (Foto: PMKI Gödöllő HTP)

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres melléképület tetőszerkezete hétfő délután Pilisen, a Kölcsey úton. A tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodók a tűz oltását megkezdték, ezzel megakadályozták a lángok továbbterjedését, személyi sérülés nem történt. A monori hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az épületet. (Foto: PMKI Monor HTP)

Útról letérve a vadhálót átszakítva felborult egy kisbusz hétfő délután az M3-as autópálya 41-es kilométerénél, Bag közelében, Hatvan irányába. A járműben hárman utaztak, önerejükből elhagyták a gépkocsit, nem szenvedtek sérüléseket. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a mikrobuszt, majd biztosították a helyszínt. (Foto: PMKI Aszód Őrs)


 

Kapcsolódó képek:

Súlyos baleset a 441-es úton Súlyos baleset a 441-es úton Súlyos baleset a 441-es úton
>>> További képek a galériában <<<