Hírek


Kidőlt egy családi ház főfala Vecsésen
2017. július 10. 13:47
Családi ház főfala húsz négyzetméteres nagyságban kidőlt Vecsésen a Mátyás utcában, két személygépkocsi ütközött össze a 441-es út 10-es kilométerénél, Nyársapát közelében, elmerült egy férfi Gyálon az Ady Endre utca végén lévő horgásztóban, oldalára borult egy személyautó Gödöllőn, a Tamás atya utcában.

Családi ház főfala húsz négyzetméteres nagyságban kidőlt Vecsésen a Mátyás utcában vasárnap dél körül. A kidőlő fal az alatta húzódó gázvezetékben kárt okozott, személyi sérülés nem történt. A fővárosi hivatásos tűzoltók az ingatlant átvizsgálták, a megroggyant falszakaszt megtámasztották, valamint biztosították a helyszínt. A gázszolgáltató szakemberi a vezetéket elzárták valamint az önkormányzat képviselője is a helyszínre érkezett. Az épület lakhatatlanná vált, a benne lakó két ember rokonokhoz költözött. (Foto: FKI Videó)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délután a 441-es út 10-es kilométerénél, Nyársapát közelében. Az ütközés következtében mindkét jármű az út menti parkolóba csapódott. A balesetben két ember szenvedett könnyebb sérüléseket, őket a mentők kórházba szállították. A nagykőrösi önkormányzati és a ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a roncsokat, majd biztosították a helyszínt. (Foto: PMKI Cegléd HTP)

Vasárnap éjszaka Gyálon az Ady Endre utca végén lévő horgásztóban egy férfi elmerült. A gyáli önkéntes, fővárosi hivatásos tűzoltók a tűzoltó búvárok segítségével az érintett tavat átvizsgálták majd rövid keresést követően az elmerült embert a partra kihozták. A vízből kimentett személy életét már megmenteni nem lehetett, a helyszínen elhunyt. (Foto: Gyál ÖTE)

Oldalára borult egy személyautó vasárnap éjfél után nem sokkal Gödöllőn, a Tamás atya utcában. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki könnyebb sérüléseket szenvedett. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd biztosították a helyszínt.


 

Kapcsolódó képek:

Kidőlt egy családi ház főfala Vecsésen Kidőlt egy családi ház főfala Vecsésen Kidőlt egy családi ház főfala Vecsésen
>>> További képek a galériában <<<