Hírek


Bálázó gép égett Ráckevén
2017. július 09. 11:10
Felborult egy motoros Nyársapát közelében, kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy bálázó gép Ráckeve külterületén, útról lesodródott, árokba hajtott és felborult egy gépkocsi az M2-es autóúton.

Felborult egy motoros szombat délelőtt Nyársapát közelében. A balesetben a motorkerékpáros súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(foto: Nagykőrös ÖTP)

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy bálázó gép szombat délelőtt Ráckeve külterületén. A tűzoltók kiérkezése előtt a gép kezelője porral oltóval megkezdte a tűz oltását. A ráckevei önkormányzati és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felforrósodott fém alkatrészeket.(foto: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Útról lesodródott, árokba hajtott és felborult egy gépkocsi szombat délben az M2-es autóúton, Dunakeszi közelében. A balesetben két ember könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították, kerekeire állították, majd az úttestre visszavontatták a bajbajutott járművet.


 

Kapcsolódó képek:

Bálázó gép égett Ráckevén Bálázó gép égett Ráckevén Bálázó gép égett Ráckevén
>>> További képek a galériában <<<