Hírek


Baleset az M3-as autópályán
2017. július 08. 10:29
Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy negyven négyzetméteres lakóház Tápiószelén, körbálázó gép kapott lángra Csemő külterületén, két személygépkocsi ütközött össze Tóalmáson, utánfutót vontató kisteherautó és két személygépkocsi ütközött össze az M3-as autópálya 29-es kilométerénél.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy negyven négyzetméteres lakóház péntek kora reggel Tápiószelén, a Rigó Jancsi közben. A tűz keletkezésekor az épületben egy idős ember tartózkodott, aki kimenekült az égő ingatlanból, eközben enyhe füstmérgezést szenvedett, a mentők kórházba szállították. A tűzoltók kiérkezése előtt egy gázpalack a családi házban felrobbant. A nagykátai, ceglédi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, vizsgálták át a helyiségeket. A tűz következtében az épület lakhatatlanná vált.(foto: PMKI Nagykáta HTP)

Körbálázó gép kapott lángra péntek délelőtt Csemő külterületén. A mezőgazdasági vontató sofőrje az égő gépet a traktorról leakasztotta, majd ezt követően több porral oltóval megkezdte a tűz oltását. A ceglédi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(foto: PMKI Cegléd HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze péntek délelőtt Tóalmáson, a Rákóczi Ferenc utca és a Béke út kereszteződésében. A balesetben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A nagykátai hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(foto: PMKI Nagykáta HTP)

Utánfutót vontató kisteherautó és két személygépkocsi ütközött össze péntek délután az M3-as autópálya 29-es kilométerénél, Szada közelében, Hatvan irányában. Az ütközés következtében az utánfutó felborult, az egyik autó a teherautó alá szaladt. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat, majd a helyszínelést követően kerekeire állították a vontatmányt, kiszabadították a gépkocsit, majd biztosították a helyszínt. A baleset során személyi sérülés nem történt, az autópálya érintett szakaszán torlódás alakult ki.(foto: PMKI Gödöllő HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Baleset az M3-as autópályán Baleset az M3-as autópályán Baleset az M3-as autópályán
>>> További képek a galériában <<<