Hírek


Fóliasátor égett Szigetszentmiklóson
2017. június 19. 15:27
Frontálisan ütközött össze két személygépkocsi Perbál és Budajenő között, kigyulladt és mintegy száz négyzetméteren égett egy virágtermesztésére szolgáló fóliasátor Szigetszentmiklóson, kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi Érden.

Frontálisan ütközött össze két személygépkocsi vasárnap reggel Perbál és Budajenő között, a két települést összekötő útszakaszon. Az ütközés következtében a gépkocsik az út menti árokba csapódtak, az egyik autó sofőrje a roncsba szorult. A fővárosi hivatásos tűzoltók a beszorult embert feszítővágó segítségével kiszabadították, az ő életét már megmenteni nem lehetett, a helyszínen elhunyt. A balesetben még két ember szenvedett súlyos sérüléseket, őket a mentők kórházba szállították.(foto: FKI Video)

Kigyulladt és mintegy száz négyzetméteren égett egy virágtermesztésére szolgáló fóliasátor vasárnap délután Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton. A tűz átterjedt a sátor mellett lévő komposztra is. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók két vízsugár és egy erőgép segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a területet.(foto: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi hétfőre virradóra Érden, a Dávid utcában. Az autóban nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt. Az érdi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.


 

Kapcsolódó képek:

Fóliasátor égett Szigetszentmiklóson Fóliasátor égett Szigetszentmiklóson Fóliasátor égett Szigetszentmiklóson
>>> További képek a galériában <<<