Hírek


Elmerült a tó vizében egy személyautó Alsónémediben
2017. június 18. 13:48
Tóba csúszott és a vízben elmerült egy személygépkocsi Alsónémedin, menetrend szerint közlekedő személyvonat embert gázolt Kismaros és Visegrád állomások között.

Tóba csúszott és a vízben elmerült egy személygépkocsi szombatra virradóra Alsónémedin. A dabasi hivatásos tűzoltók a fővárosi búvárszolgálat segítségével a járművet a víz alatt felkutatták, majd drótkötél segítségével a partra kivontatták, személyi sérülés nem történt.(foto: PMKI Dabas HTP)

Menetrend szerint közlekedő személyvonat embert gázolt szombat délután Kismaros és Visegrád állomások között. A szerelvény a nyílt pályán állt meg, a rajta utazó közel háromszáz utas nem sérült meg, az elütött ember a helyszínen elhunyt. A váci hivatásos tűzoltók átvizsgálták a szerelvényt, majd az időközben megérkező mentesítő járatra átsegítették az utasokat, akik így tovább tudták folytatni az útjukat.


 

Kapcsolódó képek:

Elmerült a tó vizében egy személyautó Alsónémediben Elmerült a tó vizében egy személyautó Alsónémediben Elmerült a tó vizében egy személyautó Alsónémediben
>>> További képek a galériában <<<