Hírek


Fának rohant egy gépkocsi Szentendrén
2017. június 17. 10:38
Két személygépkocsi ütközött össze a 1111-es úton Pomáz közelében, útról lesodródva fának rohant egy gépkocsi Szentendrén, lezuhant egy két személyes motoros vitorlázó repülőgép a tököli reptér területén.

Két személygépkocsi ütközött össze péntek délelőtt a 1111-es úton Pomáz közelében. A balesetben egy ember súlyos, egy pedig könnyű sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A pomázi önkormányzati tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járműveket, majd a helyszínelést követően megszüntették a forgalmi akadályt.(foto: Pomáz ÖTP)

Útról lesodródva fának rohant egy gépkocsi péntek délután Szentendrén, a Szentlászlói úton. A tűzoltók kiérkezése előtt egy arra közlekedő szabadnapos tűzoltó áramtalanította az autót, majd biztosította a helyszínt. A szentendrei hivatásos tűzoltók rögzítették a járművet, majd kézi erővel a sofőrt a roncsból kiemelték, a mentőknek átadták, akik könnyű sérülésekkel kórházba szállították.(foto: PMKI Szentendre HTP)

Lezuhant egy két személyes motoros vitorlázó repülőgép péntek délután a tököli reptér területén. A gépen ketten utaztak, mindketten az életüket vesztették. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével biztosították a helyszínt, megszüntették az üzemanyag szivárgást, majd a helyszínelést követően feszítővágó segítségével a két elhunyt személyt a roncsból kiemelték, a rendőrségnek átadták.(foto: PMKI Szigetszentmiklós HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Fának rohant egy gépkocsi Szentendrén Fának rohant egy gépkocsi Szentendrén Fának rohant egy gépkocsi Szentendrén
>>> További képek a galériában <<<