Hírek


Felvételi tájékoztató az igazgatóságunkon
2017. március 27. 12:34
A múlt héten tartotta a felvételi tájékoztatóját a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a megnövekedett beosztott tűzoltói beosztás iránt érdeklődők számára. A tájékoztatón összesen harmincketten vettek részt, akik közül huszonheten be is adták az önéletrajzukat az igazgatóságra.

A tájékoztatót Bartos Szilvia tű. főhadnagy nyitotta meg és köszöntötte a résztvevőket. A megnyitót követően Oláh Péter tű. alezredes, tűzoltósági főfelügyelő ismertette a katasztrófavédelem összetett feladatrendszerét, felépítését, a tűzoltó hivatás sajátosságait, az állampolgárok védelmét, mint a legfőbb célt. Bemutatta a tűzoltói munkát, a megye legfőbb veszélytettségét, megismertetve a jelenlévőkkel a fontosabb mentő-tűzvédelmi feladatokat.

Bartos Szilvia tű. főhadnagy a Humán Szolgálattól tájékoztatta a megjelenteket a hivatásos szolgálati viszony létesítésének feltételeiről, az egészségügyi- pszichológiai-fizikai felmérésről és a felvételi eljárás menetéről, valamint az egységes moduláris szakképzés végrehajtásáról.

Foto: Pest MKI


 

Kapcsolódó képek:

Felvételi tájékoztató az igazgatóságunkon Felvételi tájékoztató az igazgatóságunkon Felvételi tájékoztató az igazgatóságunkon
>>> További képek a galériában <<<