Hírek


Kamionnak ütközött egy személyautó,majd kigyulladt az M7-es autópályán
2016. június 12. 10:16
Frontálisan ütközött egy teherautó és egy személyautó a 10-es főúton, Pilisvörösvár belterületén, munkavégzés közben belevágtak egy gázvezetékbe Albertirsán, egy kamion pótkocsijának ütközött egy személyautó az M7-es autópályán Tárnok közelében, árokba hajtott egy terepjáró, majd felborult Törökbálinton.

Frontálisan ütközött egy teherautó és egy személyautó a 10-es főúton, Pilisvörösvár belterületén, a Bajcsy-Zsilinszky téren, szombat hajnalban. A balesetben három ember könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(foto: Pilisvörösvár ÖTE)

Munkavégzés közben belevágtak egy gázvezetékbe Albertirsán, a Határ úton, szombat délelőtt. A vezetékből ömleni kezdett a gáz, ezért a környezetét száz méteres körzetben a rendőrség lezárta, a lezárt területen lévő öt lakóházból rövid időre húsz embert biztonságos távolságra kikísérték. A ceglédi hivatásos tűzoltók a megsérült gázvezetéket összeszorították, ezzel ideiglenesen megszüntették a szivárgást, majd biztosították a helyszínt a gázművek szakembereinek a kiérkezéséig. A gázszivárgás megszűnésével a lakók visszatérhettek a lakásaikba. A sérült vezeték javításáról a szolgáltató gondoskodott.

Egy kamion pótkocsijának ütközött egy személyautó szombat délután az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 24-es kilométer közelében, a tárnoki lehajtó előtt. Az ütközés következtében a gépkocsi a pótkocsi alá szorult és kigyulladt. Az érdi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a részben égő pótkocsit, illetve az alatta lévő személyautót. A személygépjárműben négy középkorú férfi utazott, mindannyian súlyos sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították. A műszaki mentés ideje alatt a rendőrség az autópálya érintett szakaszát lezárta, a forgalmat elterelte.(foto: PMKI Érd HTP)

Árokba hajtott egy terepjáró, majd felborult Törökbálinton, a Kápolna és a Kossuth Lajos utcák kereszteződésében, szombat délután. A gépkocsiban csak a sofőr utazott, aki könnyebb sérüléseket szenvedett. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsot, majd helyszínelést követően segédkeztek a jármű árokból való kivontatásánál.(foto: PMKI Törökbálint Őrs)


 

Kapcsolódó információk: