Hírek


Kigyulladt egy autófényező műhely Csömörön
2014. május 15. 11:10
Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy autófényező műhely Csömörön, a Széchenyi utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók munkáját a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Kigyulladt egy autófényező műhely Csömörön, a Széchenyi utcában tegnap délután. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak a munkájukat a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A száz négyzetméteres alapterületű műhely teljes terjedelmében égett. Az épületben három oxigén és kettő acetilén gázpalackot tároltak, amit folyamatos hűtés mellett sikerült az egységeknek idejében kihozni. A tüzet hat vízsugárral eloltották és megakadályozták, hogy ne terjedjen át a közelében lévő családi házra. Az egyik acetilén- palackot mesterlövészek lőtték ki, ezzel megszüntetve a fennálló robbanás veszélyt. Az épület teljesen kiégett, személyi sérülés nem történt.

Foto, Video: Winter László FKI Video

 

 


 

Kapcsolódó képek:

Kigyulladt egy autófényező műhely Csömörön Kigyulladt egy autófényező műhely Csömörön Kigyulladt egy autófényező műhely Csömörön
>>> További képek a galériában <<<