Hírek


Tűz Telkiben, baleset az M2-esen
2014. április 08. 10:08
Pótkocsis kamion és kisteherautó ütközött az M2-es autóúton hétfő kora délután, ma hajnalban pedig teljes terjedelmében égett egy faház Telkiben.

Egy pótkocsis kamion és egy kisteherautó ütközött össze az M2-es autóút 27-28 -as kilométerszelvénye között, a gödi lehajtóhoz közel tegnap kora délután. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban a kamion üzemanyagtartálya megésérült, emiatt jelentős üzemanyag ömlött az aszfaltra. A kisteherautó bal első kereke tört ki az ütközés következtében. A váci hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, a járműveket áramtalanították, majd az üzemanyagfolyást megszűntették. Az autóút érintett szakaszát lezárták, a forgalmat a 2-es főútra terelték. A tehergépjárműveket kamionmentő szállította el a helyszínről.

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül kétszáz négyzetméteres faszerkezetű családi ház Telkiben az Áfonya utcában ma hajnalban. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, ahol a Pest megyei katasztrófavédelem műveleti szolgálatának irányítása alatt, öt vízsugárral megkezdték a lángok megfékezését. A ház lakói, két felnőtt és három gyermek, még a tűzoltók kiérkezése előtt elhagyták a házat, melynek a tetőszerkezete is beszakadt. Az épület lakhatatlanná vált, a lakók lakhatása azonban megoldott, ezért lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor. 

(fotó, video: Dudás Tamás tű.zls.- FKI video)

 

 

Video:


 

Kapcsolódó képek:

Tűz Telkiben, baleset az M2-esen Tűz Telkiben, baleset az M2-esen Tűz Telkiben, baleset az M2-esen
>>> További képek a galériában <<<