Hírek


Teljes terjedelmében égett egy kétszáz négyzetméteres tanyaépület Felsőpakonyban
2014. március 10. 14:55
Teljes terjedelmében égett egy kétszáz négyzetméteres tanyaépület Felsőpakonyban, a Dűlő úton ma hajnalban. A lakók és a helyszínre érkező fővárosi hivatásos tűzoltók három PB palackot kihoztak az épületből.

Teljes terjedelmében égett egy kétszáz négyzetméteres tanyaépület Felsőpakony községben, a Dűlő úton ma hajnalban. A lakók és a helyszínre érkező fővárosi hivatásos tűzoltók három PB palackot kihoztak az épületből, kettő azonban felrobbant az egyik helyiségben. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányítása alatt zajlott az oltás, amit három sugárral sikerült rövid időn belül befejezni. Az utómunkálatok során a tűz által érintett terület közvetlen közelében a kint lévő rajok négy oxigén és egy dissous palackot is találtak, azonban ezekben a hő hatására még nem indult be a kémiai folyamat. Az eset során személyi sérülés nem történt, az ott lakók lakhatása megoldott, ezért lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor.

 

 

 

 

 

Foto: Dudás Tamás FKI,Video


 

Kapcsolódó képek:

Teljes terjedelmében égett egy kétszáz négyzetméteres tanyaépület Felsőpakonyban Teljes terjedelmében égett egy kétszáz négyzetméteres tanyaépület Felsőpakonyban Teljes terjedelmében égett egy kétszáz négyzetméteres tanyaépület Felsőpakonyban
>>> További képek a galériában <<<