Hírek


Budaörsre látogattak a tűzoltók
2018. szeptember 21. 10:14

Második alkalommal rendezték meg a „Biztonság Hete” programsorozatot, amellyel a cél elsősorban a fiatalok figyelmének felhívása a rájuk leselkedő veszélyekre, és azok megelőzésének lehetőségeire. Az egyhetes rendezvényhez idén is csatlakozott a katasztrófavédelem, a szervezet az ország huszonöt helyszínére települ ki sátrakkal, bemutatókkal és a tűzmegelőzési bizottság figyelemfelhívó anyagaival.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépjármű az M6-os autópályán
2018. szeptember 21. 09:54

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépjármű az M6-os autópályán csütörtök reggel, Pilisen egy akácfa ágát távolították el a tűzoltók, száraz fű és bozótos égett Bagon.

Kisbusz ütközött kamionnal a 4-es főúton
2018. szeptember 20. 07:59

Utoléréses balesetet szenvedett egy kilenc személyes kisbusz a 4-es főúton, személyvonat gázolt Bagnál, villanyoszlopnak ütközött egy személygépjármű Halásztelken, aljnövényzet égett Bényén, sávelválasztó elemnek ütközött egy gépjármű Szentendre térségében a 11-es főúton, ötszáz négyzetméteren égett a szemét Pusztazámoron egy szeméttelepen.

Családi ház égett Nagykőrösön
2018. szeptember 19. 10:38

Teljes terjedelmében égett egy családi ház és melléképülete Nagykőrösön, személygépjármű csapódott kerítésnek Pilisen, rakodógép kapott lángra Vácon, kukorica tarló égett Tápiószentmártonban.

Biztonság hete a DDC-ben
2018. szeptember 18. 15:30

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Területi Tűzmegelőzési Bizottsága részt vett a Duna-Dráva Cement Kft. telephelyén tartott, „Biztonság Hete” rendezvény sorozaton.

Családi ház tetőszerkezete égett Nagykátán
2018. szeptember 18. 13:48

Családi ház tetőszerkezete égett Nagykátán, munkavégzés közben gázvezetékbe vágott egy munkagép Budaörsön, családi ház egy helyisége gyulladt ki Budaörsön, autószerelő műhely égett Kerepesen, szalagkorlátnak ütközött egy motorkerékpáros az M1-es autópályán, ráfutásos balesetet szenvedett két kamion az M1-es autópálya 22-es kilométerszelvényénél.

Faház égett Szigetszentmártonban
2018. szeptember 17. 09:30

Teljes terjedelmében égett egy faház Szigetszentmártonban, három személygépjármű ütközött össze a Csepeli úton, két személygépjármű karambolozott a 4-es főúton, egy tehergépjármű és egy személyautó ütközött össze az M5-ösön.

Életet mentettek a dabasi tűzoltók
2018. szeptember 15. 10:06

Egy személygépkocsi felborult, majd a kerekein állt meg Szigetszentmiklóson, kigyulladt egy nyolcvan négyzetméteres családi ház egy szobája Kakucson.