Hírek


Összedőlt egy családi ház tetőszerkezete Monoron
2017. szeptember 26. 12:39

Beton vízelvezető csőbe szorult egy ember Ráckevén, két személygépkocsi ütközött össze Vácon, összeomlott egy százhatvan négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Monoron.

„Biztonság Hete” programsorozat Pest megyében
2017. szeptember 25. 12:31

Szeptember 18-a és 22-e között rendezték meg a „Biztonság Hete” elnevezésű programsorozatot Budapesten és több Pest megyei településen.

Halálos lakástűz Budaörsön
2017. szeptember 25. 12:20

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy száz négyzetméteres faház a vele egybeépített tizenkét négyzetméteres téglaépület Budaörsön, tűz keletkezett egy kisbusz motor-és utasterében az M3-as autópálya gödöllői felhajtójánál, teljes egészében égett egy háromlakásos társasház egy lakásának tíz négyzetméteres szobája Szigetszentmártonban.

Lépcsőfutás – tizennyolcadszor
2017. szeptember 25. 11:40

Az immár tizennyolcadik országos lépcsőfutó versenyen az egyéni abszolút kategóriát Benőcs Zoltán, a tiszaújvárosi FER Tűzoltóság tűzoltója nyerte 2 perc 54 másodperces időeredménnyel. A párosok abszolút versenyében pedig Farkas Csaba őrnagy és Sági József százados, a váci katasztrófavédelmi kirendeltség tűzoltói bizonyultak a leggyorsabbnak, 3 perc 14 másodperces eredménnyel.

Fának csapódott egy gépkocsi Kőröstetétlenen
2017. szeptember 24. 13:47

Három személyautó ütközött össze a 31-es főút 29-es kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze az M5-ös autópálya 34-es kilométerénél, tűz keletkezett egy négyszintes társasház második emeleti lakásában Százhalombattán, útról lesodródott, majd fának csapódott egy személygépkocsi Kőröstetétlenen.

Kiürítési gyakorlat Cegléden
2017. szeptember 22. 11:27

Cegléd Katasztrófavédelmi Kirendeltség együttműködve a Ceglédi Rendőrkapitányság és a Ceglédi Mentőállomás állományával 2017. szeptember 21-én kiürítési gyakorlatot szervezett Cegléden, a Gál József Sportcsarnokban, a közösségi szolgálat teljesítésére kötelezett diákok részvételével. A gyakorlat szervezésében és lebonyolításában szerepet vállaltak a Cigle Települési Önkéntes Mentőcsoport, a Gerje Önkéntes Járási Mentőcsoport, valamint a helyi vöröskereszt tagjai is.

Számos baleset a megye útjain
2017. szeptember 22. 11:18

Kamionnal ütközött egy személygépkocsi a 31-es főút 49-es kilométerénél, két személygépkocsi frontálisan ütközött össze Dabas közelében, az útról lesodródott, a partoldalnak csapódott és felborult egy személygépkocsi az M7-es autópálya 17-es kilométerénél, híd alá szorult egy teherautó Nagykőrösön, egymástól ötven méterre, ellenkező irányban két-két személygépkocsi ütközött össze Üllőnél.

Mobil árvízvédelmi fal építési gyakorlat Szentendrén
2017. szeptember 20. 12:30

Mobil árvízvédelmi fal építési gyakorlatot tartottak a tegnapi napon, Szentendrén, a Duna-korzón. A gyakorlatnak kettős célja volt, hiszen oktatást kaphattak az építésben résztvevők, valamint sor került a fal elemeinek a karbantartására is.