Hírek


Halálos lakástűz Dömsödön
2019. március 25. 14:44

Kigyulladt és teljes egészében égett egy hatvan négyzetméteres családi ház Dömsödön, két személygépkocsi és két kisteherautó ütközött össze az M5-ös autópálya 31-es kilométerénél, száraz aljnövényzet kapott lángra a vasúti sínek mellett Cegléd és Abony között.

Tűzoltók országos úszóversenye Szentesen
2019. március 25. 13:49

2016 után idén ismét a szentesi uszodába várták a versenyzőket a tűzoltók országos úszóversenyére. Tizenöt versenyszámban, negyvenhét futamban több mint kétszázharminc sportoló állt rajthoz. Gyors-, hát- és mellúszásban, négy korcsoportban, három különböző távon mérték össze erejüket március 20-án a katasztrófavédelem munkatársai. A BM OKF Országos Úszóbajnokságát a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület közösen szervezte meg.

Súlyos balesetek a megye útjain
2019. március 24. 14:57

Három személygépkocsi ütközött össze az M5-ös autópálya 36-os kilométerénél, a 45-ös kilométernél, Újhartyán közelében egy kisteherautó egy kamion hátuljába rohant, kigyulladt egy kisebb melléképület Maglódon, útról lesodródva, kerítést kidöntve egy családi ház udvarába csapódott és felborult egy személygépkocsi Kerepesen, kigyulladt egy személygépkocsi motortere az M7-es autópálya 19-es kilométerénél, egy áruház parkolójában lévő gázórának ütközött egy személygépkocsi Albertirsán, két személygépkocsi ütközött össze a 6-os főút 21-es kilométerénél, kigyulladt egy személygépkocsi Nagykőrösön.

Fenyőerdő aljnövényzete égett Táborfalván
2019. március 23. 10:03

Családi ház fürdőszobájában keletkezett tűz Cegléden, személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze az M6-os autópálya 26-os kilométerénél, tizenkét hektáros területen égett és izzott egy fenyőerdő aljnövényzete Táborfalva külterületén, kigyulladt egy kétszintes, lakatlan hétvégi ház Gödöllőn, kigyulladt és teljes egészében égett egy tizenöt négyzetméteres fa árusbódé Biatorbágyon.

Tűzoltási gyakorlat a dabasi tűzoltóknak
2019. március 22. 13:22

Az elmúlt napokban tűzoltási gyakorlaton vettek részt a dabasi hivatásos tűzoltók. Azonban a mostani gyakorlat helyszínéül nem egy lakóépületet választottak a tűzoltóknak, hanem egy speciális gyakorlópályán találkozhattak a zárttéri tüzek jellemző hatásaival.

Kigyulladt egy garázs Vácon
2019. március 22. 13:06

Kigyulladt egy garázs a benne álló gépkocsival együtt Vácon, berendezési tárgyak, bútorok izzottak Gödöllőn.

Melléképületben keletkezett tűz Gyálon
2019. március 21. 08:45

Egy ötven négyzetméteres melléképület égett Gyálon, melléképület tetőszerkezete égett Dunavarsányban, nagy területen égett az aljnövényzet Dabason, oldalára borult egy személyautó a 31-es főúton, kiégett egy épület Maglódon.

Balesetek és szabadtéri tűzesetek a megyében
2019. március 20. 08:13

felborult egy személyautó Csömörön, teljes terjedelmében égett egy lakókocsi Tápiógyörgyén, összeütközött három személyautó Vácon, családi ház égett Monorierdőn, betonoszlopnak ütközött egy személyautó Pomázon, szabadtéri tüzekhez vonultak a tűzoltók Cegléden, Pilisen és Dabason.