Hírek


Együttműködési megállapodás ünnepélyes aláírása
2018. december 13. 14:16

Együttműködési megállapodás aláírására került sor a mai napon a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a MMM Transz Kft. között.

Szén-monoxid-mérgezés Nagykőrösön
2018. december 13. 14:03

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M3-as autópálya gödöllői lehajtójánál, árokba hajtott és az oldalára borult egy kisteherautó Dömsöd közelében, két személygépkocsi ütközött össze Gyömrőn, kamion és egy személyautó ütközött össze a 31-es főút 65-ös kilométerénél,lesodródott az útról, árokpartnak, majd egy villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Kiskunlacházán,szén-monoxid-mérgezést szenvedett két ember Nagykőrösön.

Egy cipősdoboznyi ajándék karácsonyra
2018. december 12. 13:21

2018. december 12-én Branyiczky Márk tű. ezredes, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója ünnepélyes keretek között átadta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság valamennyi dolgozója nevében azokat az ajándék cipős dobozokat, melyeket a tűzoltók és családjaik, valamint a megyei állomány tagjai töltöttek meg különböző színes kincsekkel.

Váci tűzoltók lettek az Év Tűzoltói Pest megyében
2018. december 12. 13:01

Pest Megye Közgyűlése minden évben megjutalmazza, és egyben elismeri azok munkáját, akik egész évben a közművelődés, a tudomány, a kultúra, az építészet, a környezetvédelem, valamint a közbiztonság és a társadalmi összetartozás érdekében tettek erőfeszítéseket.

Családi ház égett Pócsmegyeren
2018. december 12. 12:47

Árokba hajtott és felborult egy személyautó Kakucs közelében, lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó Dabas és Bugyi települések között, közvilágítási oszlopnak ütközött egy személygépkocsi Tahitótfaluban, kigyulladt egy ötven négyzetméteres családi ház Pócsmegyeren, tűz keletkezett egy személyautó motorterében Kistarcsán.

Kigyulladt egy lakókocsi Pomázon
2018. december 11. 14:55

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy lakókocsi Pomázon,felrobbant egy vegyes tüzelésű kazán Szadán, lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személyautó a 31-es főút 58-askilométerénél.

Elhunyt bajtársunk
2018. december 11. 14:47

Drahos József nyugalmazott tűzoltó főtörzsőrmester Monor Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság szolgálatparancsnoka – életének 60. évében, 2018. december 02.-án elhunyt.

Súlyos baleset Taksony határában
2018. december 10. 15:50

Három személygépkocsi ütközött össze Taksony határában, tűz keletkezett egy nyolcvan négyzetméteres családi ház egy helyiségében Szentendrén.