Hírek


Felborult és kigyulladt egy személyautó Bugyi településen
2019. július 16. 18:49

Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze a 4-es főút 23-as kilométerénél, tíz méter mély aknába esett egy ember Hernádon, kigyulladt egy százötven négyzetméteres melléképület tetőszerkezete Pilisvörösváron, felborult, majd kigyulladt egy személygépkocsi Bugyi település, Arany János utcájában, lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi az 5-ös főút 33-as kilométerénél.

Több mint százezer hektáron gyérítik a vérszívókat
2019. július 15. 15:04

Az elmúlt hetekben minden eddiginél intenzívebb védekezés zajlott a szúnyogok ellen. Számos olyan területen volt beavatkozás, ahol a korábbi években nem volt jelentős szúnyogártalom. A múlt héten Budapesten és 396 település belterületén, összesen 123 ezer hektáron léptek fel a szakemberek a vérszívók ellen. A Duna mentén további kezeléseket végeztek a Szigetközben, Dunaújváros, Baja és Mohács térségében. Folytatódott a gyérítés Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád és Hajdú-Bihar megyében, valamint a csornai régióban, Székesfehérváron, Sopronban és a környező településeken, illetve a Tisza-tónál és a Balatonnál.

Dunába gurult egy személygépkocsi Nagymaroson
2019. július 15. 14:46

Személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze Cegléden, tűz keletkezett egy hetven négyzetméteres családi házban Gödön, frontálisan ütközött össze két személygépkocsi a 2-es főút 43-as kilométerénél, trélert vontató kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze az M3-as autópálya 40-es kilométerénél, Dunába gurult egy gépkocsi Nagymaroson, árokba hajtott egy személygépkocsi a 4-es főút 72-es kilométerénél.

Személygépkocsik ütköztek össze Gödön
2019. július 14. 09:38

Lesodródott az útról és árokba borult egy személyautó az M3-as autópálya 49-es kilométerénél, két személygépkocsi frontálisan ütközött össze Gödön, munkálatok közben gázvezetékbe vágtak Vácdukán, tűz keletkezett egy családi házban Farmos külterületén, lesodródott az útról, fának ütközött, majd egy kerítésnek csapódott egy személygépkocsi vasárnapra a 441-es út 7-es kilométerénél.

Nagy területen égett a gabona Abonyban
2019. július 12. 11:00

Nyolc hektáron égett a gabona Abonyban a Vasút dűlőnél, kisteherautó és személyautó ütközött az M2-es autópályán, személyautó égett Bugyin, szemétlerakó kapott lángra Ráckevén, a Juhászföld pusztán Bugyi településen egy betakarítást végző kombájn gyulladt ki, út menti árokba hajtott egy személyautó Pándon.

Szalmabálák égtek Abonyban
2019. július 11. 08:22

Abonyban hat szalma körbála kapott lángra, szintén Abonyban zárt kertekben égett az aljnövényzet. Az M5-ös autópályáról lesodródott egy személyautó, Ráckevén két jármű tért le az útról, Törökbálinton egy betonkeverő kerítésre borult.

Két személyautó ütközött össze Hévízgyörkön
2019. július 10. 13:21

Taksonyban egy hétvégi ház egyik helységében keletkezett tűz, két személygépjármű ütközött össze Hévízgyörkön, oszlopnak ütközött egy személyautó Gyálon, traktor pótkocsiján kapott lángra a szállított szalma.

Hétfői események
2019. július 09. 09:22

Vályog építésű ház égett teljes terjedelmében Csörögön, árokba borult egy személyautó Dunavarsányban, égett az aljnövényzet Vácrátóton, gabona kapott lángra Farmos külterületén.